logo-vzdelavaci6.png

Mario Minarovský

Slovensko

Simulovaný kybernetický útok na zubnú ambulanciu - nevieš dňa ani hodiny

Abstrakt

Kybernetická bezpečnosť je často podceňovaná. Všetci chápeme jej význam, ale častokrát sa správame v rozpore s jej základnými princípmi. Ako ľahko sa môže ambulancia stať obeťou kybernetického útoku? Čo robiť v prípade, že sa tak stane? Táto prednáška ponúka simuláciu kybernetického útoku na ambulanciu, aby účastníci mohli na vlastnej koži zažiť, aké dôsledky môže mať nedostatočná ochrana.

Počas simulácie sa dozviete:

  • Aké sú najčastejšie metódy útokov na zdravotnícke zariadenia.
  • Ako rýchlo a efektívne reagovať na kybernetický útok.
  • Aké kroky podniknúť na minimalizáciu škôd a obnovu systémov.
  • Ako sa z takéhoto útoku poučiť a zlepšiť bezpečnostné opatrenia.

Účastníci konferencie získajú praktické skúsenosti a cenné poznatky, ktoré im pomôžu lepšie chrániť svoje pracoviská pred kybernetickými hrozbami. Pripravte sa na realistický scenár, ktorý vám ukáže, ako dôležitá je prevencia a rýchla reakcia v oblasti kybernetickej bezpečnosti.

___________________
Bio

Mario Minarovský má viac ako 25 rokov skúseností na trhu ICT v regióne CEE. Počas svojej profesionálnej kariéry zastával manažérske pozície v nadnárodných spoločnostiach ako Novell, NetIQ, Symbol Technologies a Nortel Networks. Vyniká znalosťou prostredia od výrobcu, cez distribútora až po integrátora. Ako konzultant sa špecializuje na elektronizáciu administratívnych procesov a kybernetickú bezpečnosť. Od roku 2008 sa aktívne podieľa na elektronizácii procesov v prostredí Katolíckej cirkvi prostredníctvom projektu ecclesia.sk.

Mario je tiež výkonným riaditeľom spoločnosti CREDIBILIS, kde spolupracuje s tímom odborníkov zameraných na zlepšovanie digitálnych služieb a bezpečnosti. Pravidelne vystupuje na konferenciách, kde moderuje diskusie a prezentuje najnovšie trendy v oblasti ICT a kybernetickej bezpečnosti. Nedávno sa zapojil do osvety v oblasti kybernetickej bezpečnosti s názvom “Nevieš dňa ani hodiny,” ktorá sa uskutočnila v Prešove a Ružomberku pre cirkevné inštitúcie.

SHARE:

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email